fbpx
Кінотеатри

ДіКапріо може зіграти президента США

 Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо виявив бажання виконати головну роль в екранізації роману А. Скотта Берга «Вільсон», що розповідає історію життя 28 – го президента Сполучених Штатів Вудро Вільсона.

 Даним проектом планує зайнятися студія Warner Brothers, проте слід зауважити, що їй ще не вдалося роздобути права на екранізацію цієї книги.

 При цьому ДіКапріо зацікавлений не тільки у виконанні головної ролі, але також і в продюсуванні майбутнього фільму.

 Згідно із західними ЗМІ, Warner Brothers все ж вдасться дістати такі бажані права на книгу, оскільки і сам автор зацікавлений в екранізації. Відзначається, що А. Скотт Берг також буде курувати цей проект.

 Примітно, що дана книга дісталася до прилавків лише минулого тижня, проте вже обзавелася великою кількістю позитивних відгуків.

 Книга відмінно описує історію Вільсона, який двічі займав пост президента США. До того ж, під час першої президентської гонки він зумів обійти таких конкурентів, як Теодор Рузвельт і Вільям Тафт.

 Зазначимо, що ДіКапріо і раніше перетворювався у визначних американських діячів, зокрема, він грав першого директора ФБР Едгара Гувера і промислового магната Говарда Хьюза.

 У листопаді ДіКапріо з’явиться на екранах в новому фільмі Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл – Стріт».

Трейлер до фільму «Вовк з Уолл-Стріт» (відео):

Читайте також: