fbpx
Здоров'я

Впоратися з алергією тепер значно простіше!

 З усіх видів нежиті алергічний нежить – один з найважчих і непередбачуваних і є серйозною неприємністю, проте з ним можна впоратися і значно полегшити ваш стан за допомогою промивання носа.

Тільки «вдихнувши» пилок рослин, домашній пил, спори грибів або інший алерген категорія людей, що страждають від проблеми не може знайти собі місця – напади чхання, закладений ніс, виділення з носа і безліч інших побічних ефектів.

На щастя, вихід є! Алергічний риніт – ситуація не безнадійна.

Засіб для гігієни ротової і носової порожнини «Діас» спеціально розроблений для людей, які страждають алергічним нежитем. Засіб містить тільки натуральні мінерали без додавання рослинних екстрактів солодки, календули, ромашки, а значить не викликає ніяких алергічних реакцій.

За допомогою пристосування для гігієни ротової і носової порожнини «Діас» можна плавно регулювати силу та швидкість подачі розчину в порожнину носа, що дозволяє зручно і безпечно промивати ніс по всій довжині носових ходів. Процедура проста і безпечна навіть для дітей та вагітних.

Засіб для гігієни ротової і носової порожнин «ДІАС» створено для проведення іригаційної терапії і застосовується при алергічному риніті, для ефективної профілактики, при комплексному лікуванні захворювань слизової оболонки носа і при інших сезонних алергічних ринітах.

Пристосування для гігієни ротової і носової порожнин «Діас» створено таким чином, що зручно і найголовніше безпечно промити ніс по всій довжині носових ходів тепер не складе ніяких проблем.

При використанні засобу для гігієни ротової і носової порожнин «ДІАС» видаляється патологічний секрет разом з вірусами, бактеріями, алергенами і пилом, зменшується набряк і запалення, підвищується тонус капілярів. На слизову роблять благотворний вплив мікроелементи морської солі та біологічно активні речовини екстрактів, які входять до складу засобу для промивання.

Примітно, що до складу засобу для промивання ротової і носової порожнин «Діас» входять виключно гіпоалергенні компоненти, які допоможуть Вам впоратися з цією підступною недугою.

На правах реклами.

Читайте також: