fbpx
Шоу-бізнес

30 Seconds to Mars виступить у Києві в березні 2014 року

 У Києві в березні 2014 року відбудеться концерт популярної групи 30 Seconds to Mars. Концерт в Україні відбудеться в рамках туру «Love Lust Faith + Dreams».

 Музиканти виступлять 12 березня в Stereo Plaza на підтримку свого альбому, реліз якого відбувся в травні 2013 року. Група 30 Seconds to Mars на радість фанаток приїде через три роки після свого запаморочливого шоу в 2010 році.

 До слова, перший сінгл з альбому Up in the air досяг вершин у прямому і переносному сенсі цього слова, адже він підкорив чарти і космічні дистанції. Мова йде про те, що композиція була відправлена ​​в космос на Міжнародну космічну станцію ракетоносієм Falcon 9 з мису Канаверал (штат Флорида).

 Нагадуємо, що група 30 Seconds to Mars є однією з найуспішніших альтернативних груп сучасності. Колектив записав чотири повноцінних альбоми і продав більше 5 мільйонів копій. Зміцнив колектив свою репутацію альбомом «Love Lust Faith + Dreams», який кинув виклик законам гравітації.

 Перед тим, як вирушити у світове турне на підтримку альбому, 30 Seconds to Mars об’їздили світові фестивалі, пообіцявши влаштувати яскраві шоу в Європі, включаючи і Україну. Джаред Лето заявив: «Європа для нас стала другою домівкою, і ми з нетерпінням чекаємо, щоб знову вирушити в захоплюючу подорож».

 Соліст групи пообіцяв, що, крім пісень з нового альбому, вони відіграють треки з «This Is War», «A Beautiful Lie» і «Welcome To the Universe», щоб подарувати фанатам видовищний вечір, повний сюрпризів.

Thirty Seconds To Mars – Up In The Air (Відео):

  За матеріалами: like.lb.ua

Читайте також: