Футзал. Україна – Угорщина. 17 вересня перший матч за право зіграти на Євро-2014

У вівторок, 17 вересня, любителі спорту в Україні будуть переживати не тільки за донецький «Шахтар» , який стартує в груповому раунді Ліги чемпіонів. Вийшло так, що в цей же день важливий матч зіграє збірна України з футзалу.

У вівторок у Харкові збірна України проведе перший матч плей – офф проти команди Угорщини. Через тиждень, 24 вересня, в Угорщині буде зіграний повторний поєдинок, а на кону, нагадаємо, стоїть путівка на Євро -2014, який відбудеться у Бельгії.

Related Post

Напередодні першого матчу Україна – Угорщина своїми думками поділилися головні тренери національних збірних. Так , наставник української команди Євген Ривкін говорить про те, що в збірній України зараз відбувається зміна поколінь. «Всі наші лідери розуміють, що від них вимагають тренери, я сподіваюся, що вони повністю готові і покажуть свої лідерські якості», – зазначає Євген Ривкін і додає: «Ми все ще можемо показувати результат».

Його колега, головний тренер збірної Угорщини Сито Рівера, говорячи про майбутній проти збірної України матч, підкреслив важливість поєдинку і заявив наступне: «кращий спосіб вчитися і прогресувати – це зустрічатися з сильними суперниками, до яких Україна, безумовно, належить». Сито Рівера відзначив одразу кілька сильних сторін української збірної, а говорячи про свою команду, підкреслив: «сильні сторони збірної Угорщини українцям належить дізнатися самим під час матчу».

За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment