fbpx
Кінотеатри

Ребут “Мумії” зніме режисер хоррора “Мама”

Після того як режисер Лен Уайзман відмовився від постановки нової версії «Мумії», студія Universal приступила до переговорів з автором фільму жахів «Мама» Андерсом Мускетті.

Ребут «Мумії» представлятиме собою суміш пригодницького жанру і хоррора. Головна відмінність нового фільму від оригінальної версії – перенесення дії в наш час. Свіже трактування фільму жахів видається ще похмурішим і страшнішим, ніж перший фільм, але сценаристи неодноразово заявляли: «Ми надихалися книгами Майкла Крайтона і його вмінням укласти фантастику в рамки сучасної науки».

Вибір Андерса Мускетті в ролі режисера нової версії «Мумії» зумовлений, перш за все, успіхом його фільму «Мама» – з 15-мільйонним бюджетом цього хоррору вдалося заробити в світовому прокаті більше 147 000 000 доларів.

Нагадаємо, остання версія «Мумії» вийшла на широкі екрани п’ять років тому з підзаголовком «Гробниця імператора драконів». Назвати успіх картини фантастичним – значить не сказати нічого. Касові збори фільму жахів склали 1,25 млрд доларів.

"Мумія" (відео):

За матеріалами: Kinopoisk.ru

Читайте також: