fbpx
Міжнародна економіка

До Грузії прибула чергова група експертів Росспоживнагляду

Сьогодні, 16 вересня, до Грузії прибула група експертів Росспоживнагляду в складі 6 осіб. У робочих рамках чергового візиту російські експерти перевірять компанії, що чекають згоди відомства для входження на російський ринок. Делегація експертів ознайомиться з діяльністю п’яти заводів-виробників мінеральної води, двох виробників пива і двадцяти виробників винної продукції.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Протягом одного тижня група експертів буде спостерігати за функціонуванням компаній. Перевірки будуть проходити по всій території Грузії, інспекції почнуться з міста Батумі (Аджарська автономія, західний регіон Грузії) і будуть завершені в Кахетії (східний регіон). За результатами перевірок експерти підготують свій висновок щодо відвіданих компаній, на підставі чого в Росспоживнагляді будуть зроблені відповідні висновки.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

За заявою керівника національного винного агентства Левана Давіташвілі, на сьогоднішній день вже 65 виробників винної продукції отримали дозвіл від Росспоживнагляду на ввезення вина на російський ринок.

Онищенко хоче більше вина (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: