Володимир Соловйов запросив Джона Маккейна до себе на ток-шоу, Маккейн згоди поки не дав

Відомий російський телеведучий Володимир Соловйов запросив сенатора Джона Маккейна обговорити проблеми Сирії у своїй телепрограмі "Недільний вечір".

"Ми зі свого боку, телекомпанія і я особисто, запрошуємо в прямий ефір до Москви на програму "Недільний вечір" сенатора Маккейна, який хотів відповісти на лист Путіна до "Нью – Йорк Таймс" через газету "Правда". Пане сенаторе, приходьте до нас в ефір, поговоримо без купюр, в прямому ефірі", – сказав Соловйов.

Напередодні однією з тем щотижневого політичного ток -шоу "Недільний вечір" стала ситуація в Сирії, участь в обговоренні брали провідні політологи та експерти з питань Близького Сходу. Серед них, зокрема, перебував президент Інституту Близького Сходу Євген Сатановський, директор Інституту стратегічних оцінок Сергій Ознобищев, директор Центру партнерства цивілізацій Інституту міжнародних досліджень МДІМВ МЗС Росії Веніамін Попов, президент Центру глобальних інтересів у Вашингтоні Микола Злобін, експерт з проблем Близького Сходу Семен Багдасаров і лідер ЛДПР Володимир Жириновський.

Related Post

Нагадаємо, раніше американські сенатори Джон Маккейн і Ліндсі Грем запропонували президентові США Бараку Обамі внести в РБ ООН резолюцію, згідно з якою було б можливе вилучення хімзброї у сирійської влади. Пропонувалося також в ультимативній формі вимагати від Росії згоди на цю резолюцію.

Незадовго до цього ЗМІ з посиланнями на представника Маккейна, повідомили, що той має намір опублікувати своє звернення до російського народу у «Правді», що видається КПРФ. Проте в редакції газети повідомили, що їм нічого невідомо про ініціативу американського сенатора.

Володимир Соловйов запросив Джона Маккейна до себе на ток-шоу, Маккейн згоди поки не дав (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment