fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Україна – Литва: за крок від виходу до наступного етапу чемпіонату Європи

Сьогодні ввечері, о 18:45 за київським часом, збірна України проведе свій останній поєдинок в рамках другого групового етапу на чемпіонаті Європи з баскетболу, що проходить в Словенії. Поєдинок Україна – Литва стане не тільки заключним на другому етапі, але і багато в чому визначальним в подальшій долі команди Майка Фрателло на турнірі, хоча …

У даний момент збірна України, завдяки блискучій перемозі над збірною Сербії, посідає четверте місце в групі Е, випереджаючи збірні Латвії та Бельгії, поєдинок яких проходить зараз і завершиться напередодні матчу Україна – Литва. У тому випадку, якщо Бельгія, що втратила всі шанси на продовження боротьби на Євробаскеті – 2013, обіграє Латвію, то Україна в будь-якому випадку залишиться на четвертій сходинці в турнірній таблиці і, таким чином, пройде в наступний етап турніру. Якщо ж Латвія у Бельгії виграє, то збірній України для виходу в чвертьфінал необхідно буде лише одне – перемогти збірну Литви, яка забезпечила вихід у наступний етап турніру достроково. Загалом, ось такі виходять турнірні розклади для команди Майка Фрателло перед останнім поєдинком другого групового етапу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо нашим читачам, що матч Україна – Литва почнеться о 18:45 за київським часом, а пряма трансляція цього важливого для української команди поєдинку запланована на телеканалі ХSPORT.

Читайте також: