fbpx
Футбол

«Домовленість ФІФА з “Газпромом” – не про спонсорство, а про партнерство», – Блаттер

Президент ФІФА Йозеф Блаттер дав коментарі щодо вчорашнього підписання Угоди про партнерство між Міжнародною федерацією футбольних асоціацій і російським «Газпромом». Зазначимо, що угода розрахована на 2015 – 2018 роки.

«Я хотів би підкреслити, що ми укладаємо з "Газпромом" домовленість не про спонсорство, а про партнерство», – стверджує Блаттер.

За його словами, у ФІФА знають про численні соціальні і гуманітарні проекти, які сьогодні реалізуються цієї російською компанією. Президент ФІФА висловив переконання, що це «добре партнерство» потрібно не тільки для підготовки «російського» чемпіонату світу з футболу, але й послужить добру службу після світової першості.

Нагадаємо, в липні 2012 року російський «Газпром» став офіційним партнером Ліги чемпіонів УЄФА. Зокрема, трирічний договір про спонсорство між Лігою чемпіонів і «Газпромом» буде діяти до кінця футбольного сезону-2014/2015.

На сьогоднішній день «Газпром» спонсорує футбольний клуб «Зеніт» (Санкт- Петербург). Крім того, компанія надає фінансову підтримку англійському «Челсі», сербській «Црвена Звєзда» і німецькому « Шальке- 04».

За матеріалами: championat.com

Читайте також: