«Х-фактор-4». Оксана Марченко змусила конкурсантку боротися за себе

«Х – фактор» – це проект, який змінює людей, відкриває в них нові здібності, а іноді заради досягнення своєї мети змушує навіть йти учасників на крайнощі. У цьому глядачі могли переконатися, подивившись черговий випуск шоу на телеканалі СТБ. 14 вересня суддівська четвірка вибирала найсильніших вокалістів України в Харкові.

З дитинства скромній і нерішучій Юлі Твердовій довелося зіткнутися з дорослими проблемами. Батько, якого вона так любила і розраховувала на його підтримку, почав пити, так і не виховавши належним чином свою дочку. Їй довелося домагатися в житті всього самій. Не відчуваючи підтримки рідного батька, Юля ледь не поховала свій вокальний талант. Щоб довести татові, що його дочка здатна співати, Юля прийшла на кастинг телепроекту «Х -фактор -4». Проспівавши душевну пісню «Сповідь кохання», Юля Твердова, на жаль, заручилася підтримкою тільки двох суддів – Серьоги та Ірини Дубцової. Ігор Кондратюк та Сергій Сосєдов відповіли учасниці «ні», і вона, опустивши руки, залишила зал.

Related Post

Ведучу шоу «Х -фактор -4» Оксану Марченко обурило рішення журі. «Чому ти не борешся за себе? Борись!» – сказала Оксана Марченко конкурсантці і відправила її назад на сцену. Це здивувало суддів, але все ж вони дозволили дівчині випробувати долю вдруге. Юля виконала вже більше ритмічну пісню Je Veux. І хоча її вокал не можна назвати надсильним, все-таки підтримкою ще одного судді – Сергія Сосєдова – дівчині вдалося заручитися, і вона пройшла в тренувальний табір. Проте судді в один голос заявили, що настільки нерішучій особі буде дуже складно змагатися з сильнішими конкурсантами.

Юля бореться за життя на проекті "Х-фактор-4" (відео):

Leave a Comment