fbpx
Шоу-бізнес

Яна Станішевська приміряла весільне вбрання

Після телепроекту «Холостяк -3» інтерес глядачів до його учасників не пропав. Їх цікавить не тільки, як склалася в майбутньому доля Андрія Іскорнева і його дівчини Ірини Скорикової, а й особисте життя інших дівчат. Особливо фанати стежать за змінами в особистому житті Яни Станішевської. Адже свого часу дівчина пережила неймовірну драму: вона втратила дитину від Андрія Іскорнева і не змогла після цього побудувати з ним стосунки.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Час від часу Яна Станішевська балує своїх шанувальників інформацією про свою роботу в Польщі, переживання, радості. Налагодилося і особисте життя стильної бізнес -леді. Героїня шоу «Холостяк -3» познайомилася з молодим чоловіком з Києва і, за її словами, тепер дуже щаслива.

А сьогодні Яна Станішевська заінтригувала вельми цікавим фото – вона вирішила приміряти весільне вбрання. Знімки в шлюбній сукні дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Щоправда, чи збирається вона найближчим часом заміж або просто вирішила підготуватися до цієї події заздалегідь – Яна Станішевська не повідомила.

Читайте також: