fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Пожежа в інтернаті під Новгородом. Рятувальники знайшли тіла 15 загиблих, але жертв може бути більше

З’явилася нова інформація про трагедію, що сталася минулої ночі в Новгородській області. Нагадаємо, що в одноповерховій будівлі психоневрологічного інтернату в селі Лука сталася пожежа. Повідомлялося, що площа спалаху склала 670 квадратних метрів.

У ЗМІ наводилася попередня інформація Міністерства охорони здоров’я, згідно з якою в момент пожежі в інтернаті перебувало 59 людей. На місці події працюють рятувальники, які виявили тіла п’ятнадцяти загиблих, проте жертв пожежі в будівлі психоневрологічного інтернату може бути більше. Згідно з поширеною раніше заявою регіонального управління Слідчого комітету РФ кількість загиблих може скласти 37 осіб.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Головними версіями трагедії називаються несправність електропроводки та необережне поводження з вогнем. У ЗМІ наводяться слова офіційного представника Слідчого комітету Російської Федерації Володимира Маркіна, який повідомив, що в ході розслідування кримінальної справи будуть перевірятися і дії чиновників, «в обов’язки яких входить забезпечення безпеки пацієнтів медичного закладу».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Також повідомляється, що в Новгородську область вилетіли Олександр Бастрикін (глава СК РФ) і Максим Топілін (міністр праці та соцзахисту).

За матеріалами: РИА Новости Фото: ntv.ru

Читайте також: