fbpx
Кінотеатри

Музику до фільму “Ієрей-Сан” за сценарієм Охлобистіна напише Гребенщиков

Картина «Ієрей -Сан», постановкою якої займається Єгор Баранов, безсумнівно, приверне увагу безлічі кіноглядачів. Справа в тому, що сценарій до нової стрічки пише всіма улюблений актор Іван Охлобистін, а кілька пісень до фільму склав лідер групи «Акваріум» Борис Гребенщиков, розповіла продюсер фільму Любов Калінська.

Крім написання сценарію, Охлобистіну довірено виконати одну з ролей в картині. За сюжетом стрічки «Ієрей -Сан» японському православному священику доводиться переховуватися від якудзи в російській глибинці. На роль головного героя запрошений японський актор Кері- Хіроюкі Тагава, відомий російським глядачам за такими фільмами, як «Останній імператор», «Мемуари гейші» і «Хатіко: Найвірніший друг». Крім Тагава і Охлобистіна у стрічці «Ієрей -Сан» також знімуться Петро Мамонов і Надія Маркіна.

Борис Гребенщиков вже має досвід написання музики до фільмів. Торік на великі екрани вийшла картина Івана Вирипаєва «Танець Делі», в якій звучать пісні лідера «Акваріума». Також БГ написав саундтреки до стрічок «Асса» , «Чорна троянда – емблема печалі, червона троянда – емблема кохання», «Ніжний вік» і «Зв’язок».

"Ієрей-Сан" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: