Москва готова до настання холодів

Виступаючи на нараді з оперативних питань в міській адміністрації, в.о. голови департаменту паливно-енергетичного господарства Павло Лівінський повідомив, що всі необхідні перевірки тепло- і газових мереж проведені, Москва готова до зимового опалювального сезону. "До першого вересня місто було підготовлене до подачі тепла на соціальні об’єкти", – відзвітував Лівінський.

В.о. голови департаменту ЖКГ та благоустрою Андрій Цибін, у свою чергу, додав, що на сьогоднішній день весь житловий фонд міста готовий до опалювального сезону, більше 32 500 житлових будинків мають паспорти готовності. Всі зауваження, на які було вказано на минулому засіданні, враховані, всі недоробки виправлені. "На даний момент повністю все готово, відставань немає, ми повністю завершили цю роботу", – запевнив в.о. керівника департаменту.

Related Post

Також із звітом виступив в.о. заступник мера з питань транспорту Максим Ліксутов. За його словами, громадський транспорт готовий не повністю, але в найближчі дні всі роботи будуть закінчені. «До кінця цього тижня ми будемо повністю готові до настання холодів», – пообіцяв Ліксутов.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment