Жириновський вимагає звільнити Ганапольського і Наришкіна

 Володимир Жириновський виступив з заявою, в якій він вимагає звільнення журналістів «Еха Москви» Олексія Наришкіна і Матвія Ганапольського. Про це стало відомо з листа голови ЛДПР головному редактору радіостанції Олексія Венедиктова. Текст цього послання опублікований на сайті радіостанції.

 У листі, який датовано 11 вересня, Володимир Жириновський відзначає, що Наришкін у своєму мікроблозі занизив показники чисельності мітингу на підтримку кандидатів від ЛДПР на минулих виборах. Зазначимо, що демонстрація проходила на Поклонній горі 6 вересня. За даними ЛДПР, на мітинг прийшло близько 15 тисяч осіб. Своєю чергою, Наришкін написав, що захід відвідають не більше 5 тисяч осіб.

Related Post

 «ЛДПР не відходить від своїх традицій. Бабулька прийшла на мітинг за 300 рублів, молодь з регіонів. Тільки кухні немає. Усього прийшло тисячі 3», – таке повідомлення було опубліковано журналістом у своєму мікроблозі.

 У своєму зверненні, Жириновський зазначив непрофесіоналізм журналіста. Політик заявив, що Наришкін просто вирішив «збрехати своїй аудиторії».

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment