Джеррі Брукхаймер хоче запустити продовження «Поганих хлопців» і «Поліцейського з Беверлі-Хіллз»

 Один з найвідоміших і найуспішніших продюсерів Голлівуду, Джеррі Брукхаймер, поділився своїми планами на майбутнє. Зокрема він розповів про те, що хоче повернути на екрани популярні колись франшизи.

 У першу чергу він згадав про фільм «Поліцейський з Беверлі-Хіллз», головну роль у якому виконав Едді Мерфі. Чутки про продовження цього фільму вже ходять давно. Один час передбачалося, що картина отримає продовження у вигляді серіалу, але з цієї ідеї нічого так і не вийшло. При цьому актор Едді Мерфі вже кілька разів говорив про те, що готовий повернутися до своєї ролі.

 Тим не менше, Джеррі Брукхаймер, який продюсував перших 2 фільми про «Поліцейському з Беверлі-Хіллз», не має наміру здаватися. За його словами, він збирається докласти всі свої зусилля для того, щоб фільм вийшов на екрани наступного року – якраз до 13-річчя з моменту виходу першого фільму.

Related Post

 Інший проект, який цікавить Брукхаймера – «Погані хлопці» з Уіллом Смітом і Мартіном Лоуренсом. Як стверджують ЗМІ, Брукхаймер вже активно працює над сценарієм до третьої частини, а обидва актори згодні зніматися в ній.

 При цьому невідомо, чи буде займатися зйомками третьої частині режисер Майкл Бей, який ставив і перші 2 фільми.

Leave a Comment