fbpx
Авто

Губернатор Ульяновської області закликав чиновників бути “скромнішими” і пересісти на “Лади” та УАЗи

Губернатор Ульяновської області Сергій Морозов опублікував у Twitter заклик до підлеглих пересісти на автомобілі марок «Лада » і УАЗ. Глава регіону пояснив , що використання продукції вітчизняного автопрому в службових цілях необхідно для підтримки російських виробників. До того ж, вказав Морозов, державним службовцям треба бути «скромнішими».

Також Морозов попросив Світлану Опенишеву (керівника свого апарату ) обмежити максимальну вартість автомобілів для чиновників. За словами Опенишевої, всі підлеглі губернатора вже і так підтримують російський автопром. Наприклад, автомобілі Toyota Camry, Skoda і Hyundai збираються в Росії, стверджує керівник апарату ульяновського губернатора.

Заклик Сергія Морозова виглядає дещо дивно, оскільки сам він використовує у службових цілях автомобіль Mercedes-Benz S350. Влітку минулого року стався конфуз, коли машину губернатора сфотографували припаркованою на стоянці для інвалідів. Морозов, коментуючи даний інцидент, пообіцяв, що проведе роз’яснювальну роботу зі своїм водієм і сплатить штраф.

Авто губернатора на парковці для інвалідів (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: