fbpx
Політика

Володимир Путін прибув до Киргизії на саміт ШОС

Російський президент Володимир Путін прибув з короткостроковим робочим візитом у Киргизію, де в п’ятницю розпочнеться саміт лідерів країн Шанхайської організації співпраці (ШОС). Очікується, що спочатку саміт проходитиме у вузькому складі, а потім у його роботі братимуть участь глави держав-спостерігачів.

За повідомленням прес -служби Кремля, Володимир Путін у рамках саміту ШОС проведе окремі двосторонні зустрічі, зокрема, з господарем саміту президентом Киргизії Алмазбеком Атамбаєвим. Крім того, заплановані зустрічі російського лідера з президентом Афганістану Хамідом Карзаєм і президентом Ірану Хасаном Роухані.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Зустріч з президентом Ісламської Республіки Іран проводитиметься вперше, так як той вступив на цей пост лише минулого місяця. На розмову двох президентів відведено близько півгодини.

Основною темою стане обговорення ситуації в Сирії, також приділять значну увагу і іранській ядерній програмі. Путін і Роухані обговорять також і перспективи торговельно-економічного співробітництва у світлі економічних санкцій щодо Ірану і тематику ВТС.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Володимир Путін прибув до Киргизії на саміт ШОС (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: