Банкрутом визнана єдина в Україні фабрика з виробництва сірників

В Україні визнана банкрутом "Рівненська сірникова фабрика", яка була єдиним у країні підприємством, на якому виготовлялися сірники. Сірникова фабрика була побудована в 1999 році, а її проектна потужність за оцінками фахівців становила 630 мільйонів коробок сірників на рік.

З 2011 року на цьому підприємстві здійснювалася процедура санації, а наприкінці серпня Господарським судом Рівненської області підприємство було визнано банкрутом. Рішення суду було опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень України.

Related Post

У рішенні суду йдеться про те, що відкривається ліквідаційна процедура строком на 12 місяців. Була проведена і оцінка майна підприємства. Його загальна вартість становить 463 000 667 гривень без урахування податку на додану вартість. Також повідомляється, що позивачем у справі виступило Рівненське відділення Державної інноваційної фінансово-кредитної установи, а основним виробником сірників в Україні виступало ТОВ "Українська сірникова фабрика", яке орендувало площі «Рівненської сірникової фабрики».

За матеріалами: podrobnosti.ua

Leave a Comment