ФК «Кривбас» буде відновлений – заява депутата

ФК «Кривбас», який зник з футбольної карти України цього літа, все-таки буде відновлений. Таке рішення було прийнято в ході сесії міської ради. Про це повідомила депутат дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова.

«Я можу абсолютно впевнено заявляти про відродження ФК "Кривбас"», – зазначила депутат.

Два марші протесту, проведені уболівальниками, дали зрозуміти владі, що вона вже перейшла будь-які межі. Крім того, владі «натякнули» на те, що у них не вийде безперешкодно відібрати у 100 тисяч уболівальників їх улюблену футбольну команду, яка радує Кривий Ріг з 1959 року. Під час чергової сесії міської ради офіційно було вирішено створити спортивний клуб «Кривбас ». Справа в тому , пояснила Шилова, що клуб під назвою ФК «Кривбас» не може існувати через банкрутство ще 3 роки. Вона нагадала, що в нову спортивну організацію буде входити не тільки ФК «Кривбас» , але і команда з регбі та баскетболу.

Вікторія Шилова додала, що зараз головною складовою нової команди повинні стати вихованці місцевих футбольних шкіл.

«Я особисто є прихильником того, щоб "Кривбас" став першою "білою" командою, яка доб’ється успіху в чемпіонаті України», – заявила Вікторія Шилова.

Related Post

На думку депутата, у Кривому Розі зараз дуже багато талановитих гравців. Крім того, в місті існує філія академії «Шахтаря», де вона особисто побачила багато талановитих футболістів.

«Спочатку ми будемо проводити відбір серед футболістів саме Дніпропетровської області», – запевняє Шилова.

Як стверджує депутат, « дивитися в бік інших регіонів» «Кривбас» буде тільки у разі потреби.

Крім того, депутат Дніпропетровської обласної ради підтвердила чутки про те, що очолити криворізьку команду може екс – футболіст «Кривбасу » Олександр Грановський.

За матеріалами: terrikon.com

Leave a Comment