У Британському парламенті скандал – віце-спікер Палати громад Найджел Еванс звинувачується в зґвалтуваннях і домаганнях

У парламенті Великобританії вибухнув черговий скандал, цього разу стало відомо, що віце-спікера Палати громад Найджела Еванса звинувачують у серії зґвалтувань і домагань. Щоб не кидати тінь на колег, він вже подав у відставку. Пікантність цієї історії в тому, що Еванс далеко не новачок у політиці і вважається ветераном, однак, тільки нещодавно стало відомо, що він – гомосексуаліст.

Поліція пред’явила члену Палати громад від Партії консерваторів Найджелу Евансу обвинувачення у вчиненні розпусних дій, сексуальних домаганнях і одному зґвалтуванні. Від його дій постраждали семеро чоловіків.

"Я засмучений, що ця справа не була закрита сьогодні, але я впевнений у двох речах: по-перше, я невинний, а, по-друге, моя невинність буде доведена", – сказав Найджел Еванс, а потім прийняв рішення залишити посаду віце-спікера нижньої палати британського парламенту. На думку прокуратури, у неї достатньо підстав для пред’явлення «велелюбному» політику серйозних звинувачень.

Related Post

У той же час, багато його колег підтримують політика, так спікер нижньої палати відкрито підтримав свого колишнього заступника. "Робота пана Еванса в парламенті була зразковою, – зазначив спікер Палати громад парламенту Великобританії Джон Беркоу. – Він був справедливий, компетентний і з хорошим почуттям гумору. Я дякую йому за службу".

Найджел Еванс, таким чином, поповнив список відомих політиків, діячів шоу -бізнесу, акторів і журналістів, яких накрила хвиля сексуальних скандалів.

У Британському парламенті скандал – віце-спікер Палати громад Найджел Еванс звинувачується в зґвалтуваннях і домаганнях (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment