Сергій Полонський отримав громадянство Камбоджі

Російський бізнесмен Сергій Полонський, проти якого порушено кримінальну справу про напад на моряків в Камбоджі, отримав громадянство цієї країни. Дану інформацію російським ЗМІ надала адвокат Полонського Діана Татосова, вона ж озвучила слова свого підопічного про те, що він розраховує на припинення кримінального переслідування в королівстві Камбоджа найближчим часом .

"Полонський днями отримав паспорт Камбоджі, він зараз знаходиться в цій країні, і ми очікуємо припинення його кримінального переслідування за інцидент з моряками найближчим часом", – заявила Татосова в інтерв’ю журналістам.

Щодо отримання ізраїльського громадянства, то, за словами захисниці, Сергій Полонський не має наміру відмовлятися від цього кроку.

Related Post

"У нас поки немає відповіді на запит про отримання ізраїльського громадянства, але в разі відмови ми маємо намір звертатися зі скаргою і домагатися для Полонського ізраїльського паспорта", – пояснила адвокат.

Питання про кримінальне переслідування Сергія Полонського в Росії у справі про шахрайство, Діана Татосова вважала за краще не коментувати.

За матеріалами: ІТРА – ТАСС

Leave a Comment