Путін вирішив звернутися до американців через ЗМІ

 Президент Росії Володимир Путін вирішив привернути більше уваги американців до проблеми з Сирією і для цього скористався американськими ЗМІ, зокрема виданням New York Times.

У своєму повідомленні Путін зазначив, що останні події навколо Сирії спонукали його звернутися безпосередньо до американських громадян та їх політичним лідерів. За його словами, це особливо важливо зараз, коли комунікацій між урядами недостатньо.

Путін нагадав, що проти військового удару по Сирії, який хочуть завдати США, виступили багато політичних і навіть релігійних лідерів, серед яких Папа Римський. Як вважає російський лідер, застосування сили щодо Сирії може призвести до збільшення кількості невинних жертв, ескалації конфлікту в цій країні і можливо навіть його поширення далеко за межі самої Сирії.

Related Post

«Удар може призвести до нової хвилі тероризму. Перешкодити багатостороннім зусиллям з врегулювання іранської ядерної проблеми і палестинсько – ізраїльського конфлікту», – додав Володимир Путін.

Також російський лідер нагадав і про те, що згідно з міжнародним правом, застосовувати силу можна лише у випадку самозахисту або за рішенням Ради Безпеки ООН.

«Все інше неприпустимо і є актом агресії», – підкреслив Путін.

Leave a Comment