Ліонель Мессі вимагає підвищення оплати своєї праці

 Аргентинський нападаючий іспанської «Барселони» 26-річний Ліонель Мессі планує вимагати у керівництва каталонського колективу підвищення зарплати. У планах у Мессі отримувати майже в 2 рази більше, ніж він отримує в даний момент. Таким чином, зарплата аргентинця в «Барселоні» може скласти 18 мільйонів євро на рік. Зазначимо, якщо керівництво клубу погодиться на умови Мессі, то він стане найвисокооплачуванsiим футболістом на планеті.

 За даними іспанської преси, Ліонель Мессі хоче отримувати більше, ніж його одноклубник Еймар і португалець Кріштіану Роналду, який виступає за мадридський «Реал». Неймар отримує за сезон 7 мільйонів євро на заробітну карту, а ще 10 мільйонів йдуть бонусом. Що стосується португальця, то він також отримує 17 мільйонів. Однак за умовами нового контракту, Кріштіану буде отримувати на мільйон євро більше.

Related Post

 Відзначимо, що аргентинець Ліонель Мессі входить до ТОП -10 найвисокооплачуваніших футболістів планети. Попереду аргентинця розташувалися лише Кріштіану Роналду і Девід Бекхем. Після завершення кар’єри англійцем, єдиним конкурентом аргентинця в даному рейтингу залишився Роналду.

 За матеріалами: newsru.com

Leave a Comment