fbpx
Шоу-бізнес

Кріс Хамфріс вирішив дешево продати обручку Кім Кардашьян

 Минуло 4 місяці з моменту остаточного розлучення Кім Кардашьян з баскетболістом Крісом Хамфрісом. І вже зараз Кріс вирішив позбутися головного нагадування про свій невдалий шлюб.

 Кинутий чоловік вирішив продати з аукціону обручку Кім Кардашьян з величезним 16-каратним діамантом, яку було подаровано їй на заручини. Прикраса стане одним з лотів аукціону Christie’s 15 жовтня.

 В аукціонному домі вже підтвердили, що їм було доручено продати прикрасу з великим діамантом, однак ім’я продавця з міркувань конфіденційності називати не стали, сказавши лише що він – джентльмен. За кільце планується виручити від 300 до 500 тисяч доларів, незважаючи на те, що на момент покупки кільце коштувало 2 мільйони доларів.

 Нагадуємо, що Кім Кардашьян та Кріс Хамфріс одружилися в серпні 2011 року. Для скандальної світської левиці це був вже другий шлюб. Кріса телезірка кинула через 72 дні після весілля. Їх шлюборозлучний процес тривав півтора року, і прискорити його змогла тільки вагітність Кім. Остаточну крапку в історії Кім і Кріса суд поставив у квітні цього року.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: