fbpx
Музика

Знайдена невідома пісня Емі Уайнхаус

З дня смерті британської співачки Емі Уайнхаус пройшло більше двох років, а її родичі продовжують публікувати композиції виконавиці, які раніше ніколи не звучали. Днями, під час відкриття виставки, присвяченої 30-річчю Емі Уайнхаус, її батько розповів про те, що виявив чергову невідому пісню своєї дочки.

За словами Мітча Уайнхауса, ексклюзивний запис виявили робітники, які брали участь у розборі старих матеріалів на студії Емі. Батько співачки збирається випустити раніше невідомий трек, проте як і коли – не уточнює.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Зараз Мітч Уайнхаус зайнятий записом власного альбому і обіцяє, що всі доходи від його релізу будуть спрямовані на благодійні цілі. Цілком імовірно, що невідома пісня його дочки буде включена в цю збірку.

Нагадаємо, співачка Емі Уайнхаус померла в липні 2011 року в своєму лондонському будинку. Результати розтину показали, що причиною смерті британської виконавиці стало алкогольне сп’яніння. Протягом своєї недовгої вокальної кар’єри Уайнхаус встигла випустити два альбоми і отримати 20 музичних нагород, шість з яких – престижні премії «Греммі».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: