Джоан Роулінг сама напише сценарій за своєю книгою

 Британська письменниця Джоан Роулінг спробує себе в новій іпостасі. Цього разу «мама Гаррі Поттера» взялася за написання сценарію за своєю книгою "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання".

 Цей твір є додатком до серії творів про юного чарівника, тому очікується, що новий фільм дуже сподобається шанувальникам мешканців школи Гогвортсу. Картина задумана як багатосерійна сага про чарівників, головним героєм якої стане Ньют Скамандр, а дія фільму відбуватиметься в Нью-Йорку за 70 років до подій, описаних в книгах про Поттера.

Related Post

 За словами Джоан Роулінг, вона дуже любить Скамандра, тому рада приступити до роботи над сценарієм стрічки, в якій йому буде відведено центральне місце. За зйомки фільму візьметься студія Warner Brothers. "Коли вони прийшли запитати мою думку, я подумала, що це чудова ідея. Єдине, мені було шкода віддавати свою історію іншому сценаристові, як це спочатку планувалася. Я стільки років провела в цьому казковому всесвіті, стільки знаю про Ньют, що вирішила сама взятися за роботу", – написала письменниця у своєму Facebook.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment