fbpx
Новини світу

Вибори мера Москви. Мосміськсуд відмовив Олексію Навальному у клопотанні про зупинення інавгурації Сергія Собяніна

 Інавгурація обраного мера Москви Сергія Собяніна, ймовірно, відбудеться в раніше призначені терміни. Сьогодні стало відомо, що Мосміськсуд відмовив Олексію Навальному у клопотанні про зупинення інавгурації Собяніна.

 Нагадаємо, що Олексій Навальний просив судову інстанцію призупинити інавгурацію новообраного мера на час розгляду позову про скасування підсумків виборів. У повідомленні Мосміськсуду, яке сьогодні наводиться в ЗМІ, сказано наступне: «Ті заходи, про які просить Олексій Навальний, не є заходами щодо забезпечення позовів такої категорії».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Олексій Навальний у якості підстав для звернення до суду раніше назвав продуктові набори, що нерівно розподіляються серед пенсіонерів, і нерівномірний доступ кандидатів у мери столиці до ЗМІ. Повідомлялося, що одну позовну заяву було подано у Мосміськсуд, а ще 951 позов до районних судів Москви.

 Нагадаємо, що, згідно з офіційними даними, які раніше оприлюднив Мосгорізбірком, на виборах мера Москви Сергій Собянін набрав 51,37 % голосів виборців, а Олексій Навальний 27,24 %. Іван Мельников, який представляє Компанію, заручився підтримкою 10,69 % виборців, лідер "Яблука" Сергій Мітрохін – 3,51 %. Михайло Дегтярьов з ЛДПР набрав 2,86 % голосів, а представник "Справедливої ​​Росії" Микола Левич 2,79 %.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: