“Пошта Росії” розфарбує скриньки для листів

 У рамках пілотного проекту щодо скорочення термінів доставки кореспонденції в межах російської столиці оператор «Пошта Росії» встановив у 24 відділеннях скриньки для листів червоного кольору. Ці ящики призначені для того, щоб опускати в них тільки ту кореспонденцію, яка адресована жителям Москви чи організаціям, розташованим у столиці. Всю іншу кореспонденцію, призначену для відправлення в інші регіони, рекомендується опускати в сині поштові скриньки, як і раніше. Для термінових листів передбачені ящики жовтого кольору.

 Керівництво «Пошти Росії» вважає, що дане нововведення дозволить зменшити термін доставки внутрішньоміських листів і забезпечити контрольні терміни. Нагадаємо, згідно з новими правилами, доставка листа всередині одного населеного пункту повинна здійснюватися протягом двох днів, виключаючи день відправки.

Related Post

 Якщо пілотний проект зарекомендує себе у городян з позитивного боку, то червоні поштові скриньки встановлять у всіх московських відділеннях «Пошти Росії» (на сьогодні їх налічується близько п’ятсот).

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment