fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Нардепа Сікору можуть позбавити волі за побиття охоронця Азарова

 Калуський райвідділ міліції порушив кримінальне провадження за фактом нанесення депутатом Верховної Ради Ольгою Сікорою побоїв співробітнику Державної служби охорони під час візиту прем’єра Миколи Азарова на Івано-Франківщину. Про це повідомляє «Укрінформ», посилаючись на слова керівника прес-служби УМВС в Івано-Франківській області Костянтина Кулака.

 «У Калуський райвідділ міліції надійшла заява від охоронця, який стверджує, що нардеп Ольга Сікора завдала йому удару в обличчя під час виконання його службових обов’язків. Заявe зареєстрували за фактом кримінального правопорушення статті 345 ч.2 (умисне заподіяння правоохоронцю побоїв, карається обмеженням або позбавленням волі на строк до п’яти років)», – повідомив Костянтин Кулак.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Нагадаємо, 10 вересня напередодні візиту прем’єра Миколи Азарова на підприємство «Карпатнафтохім» міста Калуша, нардеп Ольга Сікора спробувала пройти на територію заводу, але охорона голови уряду її туди не пустила. Тоді між політиком і охороною зав’язалася бійка.

Читайте також: