Йохан Кройф: Я не прийду на «Камп Ноу», поки Сандро Росель буде президентом «Барселони»

Йохан Кройф, який більшу частину своєї футбольної та тренерської кар’єри присвятив «Барселоні», знову висловив критику на адресу президента клубу зі столиці Каталонії Сандро Роселя. Триразовий володар «Золотого м’яча» Йохан Кройф, який є одним з кращих гравців за всю історію світового футболу, заявив, що не прийде на стадіон «Камп Ноу», поки президентом каталонського клубу буде Сандро Росель. Такі слова легенди світового футболу призводять сьогодні ЗМІ з посиланням на goal.com.

Нагадаємо, що незабаром стартує груповий етап Ліги чемпіонів, і з волі жереба в одну групу потрапили «Барселона» і «Аякс», а, як відомо, Йохан Кройф грав не тільки в « Барсі», але і в команді з Амстердама. Крім того, Йохан Кройф тренував «Аякс», а тому ця команда, як і « Барселона», не є для Кройфа чужою. «Мене не буде на матчі «Барселона» – «Аякс»», говорить Йохан Кройф і додає: «Сподіваюся, «Аякс» виграє цей матч».

Нагадаємо, що нещодавно критичні зауваження на адресу Сандро Роселя висловив колишній президент «Барселони» Жоан Лапорта, який заявив, що дії нинішнього президента «непрозорі». «Він поводиться, як незрілий неврастенік», – наводило слова Жоана Лапорти на адресу Сандро Роселя іспанське видання Marca.

Related Post

Також нагадаємо, що незважаючи на критику на адресу Роселя, Жоан Лапорта позитивно сприйняв призначення головним тренером «Барселони» Херардо Мартіно.

За матеріалами: eurosport.ru

Leave a Comment