fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Січкар і Скородумова залишили проект разом

Учасники скандального телепроекту «Дом- 2» Олександра Скородумова та Сергій Січкар прийняли рішення покинути телебудівництво і почати нове життя за периметром. За словами молодих людей, вони вдячні реаліті -шоу за те, що воно їх познайомило і возз’єднало. Плани на майбутнє у закоханих грандіозні. У першу чергу вони хочуть на деякий час усамітнитися і відпочити від суєти. Пізніше Сергій планує познайомити кохану дівчину зі своїми батьками та друзями (напередодні хлопець вже познайомив Сашу зі своєю мамою і вони дуже сподобалися одна одній). Пізніше перезнайомити Сергія з усіма своїми родичами хоче і Саша.

Олександра Скородумова та Сергій Січкар в один голос твердять, що дуже люблять один одного, і наміри у них  серйозні. Хоча й не заперечують, що над відносинами належить ще працювати і працювати.

«У мене найсерйозніші наміри щодо Саші. Люблю її. Головне, що у нас є любов, ми будемо за неї боротися. Я впевнений, ми створимо сім’ю і все у нас буде відмінно:)))», – написав перед відходом з телепроекту «Дом- 2» Сергій Січкар у своєму блозі.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: