Дмитро Костюк вимагає грошей у Костянтина Меладзе за «ВІА Гру»

 Нещодавно на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра шоу «Хочу у ВІА Гру». Це викликало нову хвилю судових позовів між двома засновниками популярного жіночого колективу – Дмитром Костюком і Костянтином Меладзе.

Дмитро Костюк висунув своєму колишньому колезі нові вимоги.

Нагадуємо, що Меладзе та Костюк подали один на одного до суду. Спочатку це зробив Костянтин Меладзе для того, щоб закріпити за собою право на використання знайомої всім назви. Потім юридична компанія від імені Дмитра Костюка звернулася з позовною заявою до Меладзе. Дмитро Костюк вимагав заборонити відповідачам незаконне використання позначень «ВІА Гра» і « Хочу в ВІА Гру» .

Представник Дмитра Костюка заявив, що вони сподівалися, що подача такої позовної заяви зупинить телеканал і передача більше не вийде в ефір, однак цього не сталося. За словами юриста, первісна сума позову була невеликою, складаючи 100 тисяч рублів.

Related Post

Однак Костянтин Меладзе не став закривати проект, і 6 вересня таки відбулася прем’єра шоу. За це Дмитро Костюк пообіцяв збільшувати вартість позову в залежності від кількості програм. Іншими словами, чим частіше шоу виходитиме в ефір, тим більше Костянтин Меладзе буде повинен заплатити Дмитру Костюку за використання зареєстрованого на нього товарного знаку «ВІА Гра», який діятиме, за паперами, до 2021 року.

Дмитро Костюк зазначив, що він намагався вирішити даний конфлікт мирним шляхом, однак не вийшло, адже Костянтин Меладзе не пішов з ним на переговори.

За матеріалами: dni.ru

Leave a Comment