fbpx
Політика

Мітингу на Болотній площі 14 вересня не буде – штаб Навального

 У виборчому штабі екс -кандидата в мери Москви опозиціонера Олексія Навального прийняли рішення відмовитися від проведення мітингу, який був запланований на 14 вересня. Зазначимо, що мітинг на підтримку опозиціонера повинен був пройти на Болотній площі. Влада Москви дала добро на проведення заходу .

«Ми відкликали заявку на проведення мітингу вже остаточно. Нагадаю, що подана заявка була ще в серпні, коли ми не знали, як розвиватимуться події», – заявив лідер штабу Леонід Волков. За словами керівника, сенсу в проведенні даного мітингу немає , так як «питання лежать виключно в юридичній площині». Зазначимо, що вчора, 10 вересня, прихильники Навального не давали точної відповіді на питання, чи відбудеться мітинг.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, що після закінчення виборів на Болотній площі 9 вересня відбувся багатотисячний мітинг, на якому зібралися прихильники опозиціонера Олексія Навального. Тоді учасники акції вимагали проведення другого туру виборів мера столиці. Опозиціонери вважають, що Собянін отримав перемогу на виборах лише завдяки фальсифікаціям.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: