fbpx
Футбол

ФФУ надасть юридичну допомогу «Арсеналу»

 У Федерації футболу України готові надати лише юридичну допомогу київському «Арсеналу», щоб допомогти вирішити питання з колишнім керівництвом команди.

 «Ситуація з "Арсеналом" зараз складається катастрофічна, але в контексті цього питання можливості Федерації футболу України обмежені. Сьогодні, в основному, вони знаходяться в юридичній площині, а не у футбольній. Все, що ФФУ може дати зараз нинішньому керівництву "Арсеналу" – це юридичний супровід для вирішення цього питання», – розповів перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов.

 За його словами, між колишнім і попереднім керівництвом київського «Арсеналу» є розбіжності. Можливо, додав чиновник, вони затягнуться на тривалий термін.

 «Якщо розбіжності будуть тривалі, а Онищенко так і буде фінансувати клуб, то існує шанс врятувати "Арсенал". Якщо спір буде різким, плюс невжиття аргументів Олександром Онищенком, то тоді є ризик втратити цю команду. Повторюся, що Федерація футболу України буде робити все, що залежить від неї», – підсумував Анатолій Попов.

 За матеріалами: ffu.org.ua

Читайте також: