fbpx
Політика

Під час візиту спікера ВРУ у Вільнюс питання Тимошенко не обговорювалося – Бондаренко

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко звернула увагу на те, що напередодні євроінтеграції України з’являється все більше новин на цю тему і, як вона вважає, часто дуже складно розібратися, які є правдивими, а які ні.

Про це повідомила прес -служба Партії регіонів.

При цьому Бондаренко заявила, що вірить словам спікера Верховної Ради України Володимира Рибака, який раніше сказав, що під час його візиту до Вільнюса питання Юлії Тимошенко не піднімалося.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Що ж до Тимошенко, то, за словами Бондаренко, екс – прем’єр навіть не зуміла визнати своєї провини, щоб запустити механізм помилування.

«Вона підписала кабальний договір для України, і тепер кожен громадянин повинен зі своїх кишень виймати кожен місяць божевільні суми», – нагадала депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У той же час, як зазначила Бондаренко, опозиціонери хочуть, щоб щодо Тимошенко застосували вибіркове правосуддя.

«Але цього не буде», – підкреслила вона.

За її словами, опозиціонери часто говорять про вибіркове правосуддя, але самі намагаються до нього вдатися, коли вимагають зробити все, щоб Тимошенко опинилася на волі, оскільки колись вона була прем’єром і лідером опозиції.

Читайте також: