Онищенко хоче обговорити з США роботу військової лабораторії в Грузії

Керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко повідомив, що Росія запропонувала США обговорити питання про роботу американської військової біолабораторії на території Грузії і готова для розмови з Держдепом, з міністерством оборони США щодо цієї теми.

За словами Онищенка, в таких переговорах необхідно, щоб брала участь і грузинська сторона. "Потрібно, але, скоріше, з пізнавальною метою, щоб вони розуміли, що їм підсунули", – заявляє глава Росспоживнагляду.

На його думку, у Росії склалося однозначне і дуже негативне сприйняття істинного призначення цього військового об’єкту, що знаходиться поруч з російським кордоном. У той же час, Геннадій Онищенко зауважив, що Грузія надає з цього приводу невиразні пояснення, що викликає ще більші підозри.

Related Post

"Вони уникають головного питання: що роблять американські військові мікробіологи на території Грузії? Ми знаємо , чим вони там займаються, і що на експертному рівні обговорюють", – заявив Онищенко і додав, що наявність лабораторії США на грузинській території може стати серйозною перешкодою для нормалізації торгових відносин між Росією і Грузією.

"Розмови про відкритість – фіговий листочок на зловісній загрозі активного біологічного потенціалу, який навис над усім Закавказзям і південними регіонами Росії", – сказав Онищенко.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment