fbpx
Шоу-бізнес

На концерті на День Міста в Луганську учаснику групи «Час і Скло» викликали швидку

  Перед концертом до Дня Міста в Луганську солістові групи «Час і Скло» Позитиву стало дуже погано – у нього горло боліло настільки, що артист не міг розмовляти, не те що співати, а температура його тіла піднялася вище 38 градусів. Відмінити виступ Позитив не захотів, і коли приїхала швидка допомога, лікар вколов велику дозу лідокаїну для того, щоб повністю знеболити горло. При всьому цьому чутливість повернулася через пару годин, а біль посилився у декілька разів.

Від прийому жарознижуючих Позитив також відмовився, так як будь-які ліки могли вплинути на його стан, і виступ на сцені виявився б на межі зриву.

Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, учасник групи «Час і Скло» Позитив вийшов на сцену і виступив так, що нікому навіть в голову не збрело, яких зусиль йому це коштувало.

Сам Позитив сказав про цю ситуацію так: «Будь-який артист на моєму місці вчинив би так само. Я не міг підвести наших шанувальників, і знаю, що групу «Час і Скло» дуже чекали в Луганську!».

Зараз Позитив перебуває на інтенсивному лікуванні в Києві. Звичайно ж, жоден з найближчих концертів групи «Час і Скло» не скасований, і колектив продовжує працювати за запланованим графіком.

За матеріалами: Продюсерський центр Потапа «MOZGI Entertainment»

Читайте також: