Ембер Херд і Джим Стерджесс знімуться в «Лондонських полях»

 Екранізація книги Мартіна Еміса «Лондонські поля», до якої вже досить давно прикріплена актриса Джемма Артертон, поповнилася новими акторами. Як стало відомо, до проекту приєдналися Ембер Херд, Джим Стерджесс і Біллі Боб Торнтон. При цьому наголошується, що Артертон все ж вибула з проекту і на її місце якраз і взяли Ембер Херд.

 Постановкою «Лондонських полів» спочатку повинен був займатися Майкл Вінтерботтом, але в підсумку він вибув з проекту і тепер ним займеться Меттью Каллен, для якого цей фільм стане дебютом у великому кіно.

 Події фільму розгортаються в 1999 році в Лондоні. Головний герой – письменник Самсон Янг, який переживає творчу кризу ось вже 20 років. Крім того, він смертельно хворий. Друга героїня роману – фатальна красуня Нікола Сікс. Вона прагне виконати пророцтво, згідно з яким їй загрожує смерть. Для цього вона знайомиться з двома чоловіками – дрібним шахраєм і одруженим банкіром. Один з них і стане її вбивцею. При цьому Нікола дозволяє Янгу стежити за розвитком подій, стверджуючи, що ця історія стане його шедевром.

Related Post

 Роль головної героїні дісталася Ембер Херд. Письменника Самсона Янга зіграє Біллі Боб Торнтон, а от Джим Стерджесс доведеться перевтілитися в дрібного шахрая.

 Зйомки мають ось-ось розпочатися в Лондоні. Прем’єра фільму запланована на наступний рік.

Leave a Comment