ТОВ «Інтер-інвест вугілля» продовжує виплачувати заборгованість із зарплати працівникам шахти «Марія-Глибока»

  ООО "Інтер- інвест вугілля" виплатило працівникам шахти «Марія- Глибока» ( м. Первомайськ, Луганська область) заборгованість з заробітної плати за червень і частково (25 %) за липень поточного року.

Нагадаємо, що 31 серпня компанія "Інтер- інвест вугілля" почала процес передачі шахти в управління Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Досягнуто домовленість з Міненерговугілля про працевлаштування всіх працівників шахти і виплаті заборгованості, що залишилася із заробітної плати шляхом реалізації майна підприємства.

З лютого 2013 року EastCoal Inc (Канада) припинила фінансування проекту з видобутку і збагачення вугілля на шахті «Марія -Глибока». Компанія пояснила своє рішення негативними тенденціями на світовому ринку вугілля і найсерйознішою за останні 30 років рецесією на ринку фінансових ресурсів, що спрямовуються в сировинні галузі.

Related Post

Промислові запаси шахти Марія-Глибока» (м. Первомайськ, Луганська область) оцінюються в 93 млн. т вугілля марок «Ж» і «ГР». Проектна потужність шахти «Марія -Глибока» становить 1 млн. т коксівного вугілля на рік.

За матеріалами: Прес – служба компанії "Інтер- інвест вугілля"

Leave a Comment