Росія побореться за право проведення чемпіонату світу з баскетболу

 Днями президент російської федерації баскетболу Юлія Анікеєва повідомила про бажання домогтися права проведення світової першості в Росії.

 «Ми щиро хочемо того, щоб великий баскетбольний турнір пройшов в Росії. Все зробимо для проведення такого великого змагання. В даний момент ми взялися за організацію чемпіонату Європи серед дівчат, який відбудеться в 2015 році. Ми вибираємо серед ряду міст саме те, в якому буде проведено європейську першість. Однак нам би дуже хотілося провести чоловічий чемпіонат світу», – заявила Анікеєва.

Related Post

 Відзначимо, що найближчий чоловічий чемпіонат світу з баскетболу відбудеться в 2014 році. Пройде світова першість на баскетбольних майданчиках Іспанії. Також необхідно врахувати той факт, що з 2019 року даний турнір змінить свій формат і терміни проведення. У грудня 2013 року стартує заявочна кампанія на проведення ЧС -2019. Міністр спорту Росії Віталій Мутко не виключає можливості подання заявки на проведення першості.

 Нагадаємо, що днями чоловіча збірна Росії з баскетболу припинила свою боротьбу на чемпіонаті Європи, який проходить в Словенії.

 За матеріалами: newsru.com

Leave a Comment