fbpx
Політика

Прем’єр Медведєв задоволений успіхами “Єдиної Росії” на виборах

Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв задоволений результатами "Єдиної Росії", показаними на минулих виборах в рамках Єдиного дня голосування і вважає їх вдалими. Медведєв зазначив, що для партії склалася сприятлива ситуація.

Лідер "Єдиної Росії" також привітав Юнус -Бека Євкурова і Рамазана Абдуллатіпова, які стали напередодні главами Інгушетії і Дагестану. Прем’єр-міністр зауважив, що зросла активність нещодавно зареєстрованих непарламентських партій і в єдиному дні голосування взяли участь 110 тисяч кандидатів, які були висунуті 54 партіями.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Тим часом, лідер КПРФ Геннадій Зюганов незадоволений підсумками виборів і вже заявив, що через низьку явку вони не можуть вважатися легальними. Він поскаржився, що проти кандидатів від КПРФ була розгорнута "потужна атака". Голова російських комуністів продовжує наполягати на відставці уряду, посилаючись при цьому на підтримку 126 тисяч осіб, які поставили свої підписи під цією вимогою комуністів. А колишній кандидат у мери Москви від КПРФ Іван Мельников заявив, що, на його думку, екзит-поли не відображають точного розкладу сил.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Прем’єр Медведєв задоволений успіхами "Єдиної Росії" на виборах (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: