На НСК “Олімпійський” завершилося відкрите тренування збірної України з футболу

 Сьогодні, 9 вересня, в рамках майбутнього матчу Україна – Англія відбулася прес -конференція за участю головного тренера збірної України з футболу Михайла Івановича Фоменка.

У рамках прес-конференції Михайло Фоменко сказав, що всі гравці збірної України перебувають у відмінній формі і готові до проведення матчу, який відбудеться завтра.

Відповідаючи на одне з питань, головний тренер збірної України з футболу дав ясно зрозуміти, що судити про підготовку гравців , їх стан можна буде завтра під час матчу, а ще краще після проведеної гри. У рамках прес-конференції тренер пояснив, що збірна Англії – дуже серйозний суперник. Для досягнення бажаного результату і для того, щоб не підвести фанатів, гравцям доведеться викластися на всі 150 %.

Related Post

Крім іншого, Михайло Фоменко розповів, як складатиметься завтрашній день у футболістів збірної України: о 9 ранку – підйом, потім сніданок і обов’язковий медичний огляд, особисті та колективні бесіди тренера з гравцями. Після цього, згідно з розкладом, буде обід і кілька годин на відпочинок. Ну і сам матч, зрозуміло.

Наприкінці залишається додати, що після того, як прес-конференція підійшла до свого завершення, нашому виданню вдалося побувати на відкритому для ЗМІ тренуванні збірної України.

Leave a Comment