fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На Болотній площі в Москві посилені заходи безпеки

 Столичні правоохоронці повідомили про посилення заходів безпеки на Болотній площі, де сьогодні, 9 вересня, має відбутися мітинг на підтримку Олексія Навального. В даний момент в районі площі знаходяться декілька десятків вантажних автомобілів внутрішніх військ.

 Як повідомляють московські засоби масової інформації, найбільше правоохоронців скупчилася в районі Андріївського узвозу. Також автозаки розташувалися недалеко від пам’ятника Кирилу і Мефодію на Китай-місті. Також наголошується, що Болотну площу обгородили спеціальними металевими загородженнями, біля яких чергують правоохоронці.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Прохід на мітинг відкрито зі сторони кінотеатру «Ударник», проте в даний момент правоохоронці не пускають охочих відвідати захід. Зазначимо, що раніше влада Москви виступила з заявою, в якій застерегла прихильників Олексія Навального від можливих заворушень під час зборів.

 За підсумками виборів у мери Москви, столичним градоначальником був призначений Сергій Собянін, який набрав більше половини голосів виборців. Олексій Навальний «фінішував» на другому місці.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: