fbpx
Політика

Ляшко назвав Кличка васалом Банкової

 Лідер Радикальної партії України, депутат Верховної Ради Олег Ляшко вирішив прокоментувати слова депутата партії «УДАР» Ярослава Гінки, що днями назвав його проектом Банкової. Ляшко назвав цього депутата "пустобрехом", додавши, що у нього немає жодних аргументів на користь своїх слів. При цьому він також додав, що всі знають, що насправді вірним васалом Банкової є Віталій Кличко.

«Подивіться на список «УДАРу» – там чи не половину людей в Адміністрації президента написали», – заявив Олег Ляшко.

Читайте також:  МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити так само

За його словами, Віталій Кличко вже не перший рік служить команді Банкової, і як доказ своїх слів нагадав, що в 2002 році той агітував на виборах за Кучминого завгоспа – злодія Бакая, в 2006 і 2008 роках проводив до Київради тушок, які служили Черновецькому, а в 2010 році не підтримав Тимошенко на президентських виборах.

Втім, торкнувся Ляшко і самого Гінки, назвавши його мажором, який з пелюшок звик до того, щоб йому все подавали на золотій тарілці. Він нагадав, що Гінка став депутатом у 31 рік, а його батько є олігархом, що приватизував санаторій «Золотий лев».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Я виріс без батька , але теж став рано народним депутатом, але, на відміну від Гінки, своїми зусиллями виграв округ», – написав Ляшко у себе в Facebook.

Читайте також: