fbpx
Спорт

Кириленко: У провалі російської збірної на Євробаскеті-2013 винна нездорова атмосфера

На думку нападаючого клубу НБА «Бруклін Нетс» Андрія Кириленка, російській збірній не дозволили добре виступити на Євробаскеті – 2013 безперервні скандали в РФБ. Кириленко вважає, що у величезній мірі на тренерський штаб і оточення національної команди вплинула нездорова атмосфера. «У команді завжди повинна бути здорова атмосфера, а зараз її не було», – упевнений гравець НБА.

До факторів, що негативно відбилася на виступі російської збірної на Євробаскеті – 2013, Андрій Кириленко відніс зміну президента Російської федерації баскетболу, звільнення генерального менеджера збірної Олега Ушакова і призначення на посаду головного тренера команди Василя Карасьова замість Фотіса Кацікаріса.

Однак нападник «Бруклін Нетс» вважає, що наставник збірної ще зможе проявити себе. «Карасьов не повинен був бути тренером цієї збірної. І потрапив у вкрай незручну ситуацію, очоливши команду за місяць до початку турніру. Шкода, що через цейтноту Василю просто не дали можливості реалізувати свій потенціал», – зазначив Андрій Кириленко.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: