З’явилися нові деталі відносин між Крістен Стюарт і Робертом Паттінсоном

 Шанувальники сутінкової саги будуть вкрай розчаровані, адже їхні улюбленці Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт не просто розлучилися, а звели своє спілкування до мінімуму. Про це пресі повідомило джерело з близького оточення колишніх закоханих. Також він додав, що Роберт поки що насолоджується життям холостяка, не прагнучи заводити серйозні стосунки.

 Також було сказано, що, незважаючи на це, самотність акторові вже точно не загрожує.

Related Post

 Що ж стосується Крістен Стюарт, то вона, якщо вірити чуткам, не особливо переживає через розставання з Робертом, з яким зустрічалася 4 роки. Зараз актриса знаходиться в Берліні, де знімається в картині «Зільс – Марія». Джерело з оточення актриси каже: «Крістен давно не була так задоволена своїм життям. У Берліні вона насолоджується своєю свободою, чудово проводить час на знімальному майданчику і просто вивчає місто і його околиці. Разом з нею там знаходяться кілька її гарних друзів, вони для неї як сім’я і не перестають її підтримувати. Звичайно, Крістен досі сумує за Робом, але їй допомогло те, що вона зараз далеко від нього. Тепер вона по-справжньому щаслива».

 Як кажуть знайомі Крістен, вона, як і Роберт Паттінсон, поки що ні з ким не зустрічається. Ну а один із зіркових пліткарів не так давно поділився з читачами свого блогу інформацією про те, що Стюарт нібито не байдужа до іншого свого колеги по акторському цеху, актора Зака Ефрона.

 За матеріалами: Entertainment wise

Leave a Comment