Емма Уотсон повернулась до ролі, від якої відмовилася раніше

 Зірка «Гаррі Поттера, актриса Емма Уотсон, кількома місяцями раніше відмовилася від ролі в екранізації мемуарів англійської журналістки Емми Форрест – «Твій голос у мене в голові». Згодом на заміну у фільм прийшла актриса Емілі Блант, але зараз стало відомо, що Емма Уотсон все ж вирішила повернутися в цей проект. При цьому незрозуміло, куди, в такому випадку, поділася Емілі Блант. Про її відхід з проекту поки що ніхто не повідомляв.

 Спочатку фільм мав знімати режисер останніх «Поттерів» Девід Йетс, але через конфлікт графіків він був змушений залишити проект, а його місце отримала італійка Франческа Грегоріні.

Related Post

 Поки вирішується питання з роллю Емми Уотсон, відомо точно лише про участь актора Стенлі Туччі в цьому фільмі. До слова, саме він свого часу повідомив журналістам про те, що замість Уотсон на роль взяли Емілі Блант.

 Книга «Твій голос у мене в голові» розповідає про життя Емми Форрест в Нью-Йорку, де вона зіткнулася з найсильнішою депресією, ледь не довела її до самогубства. Вона познайомилася з товстим, але оптимістичним психіатром, який допоміг їй своїми порадами відступити від небезпечної межі. Однак через деякий час він загинув і журналістці довелося вже самостійно вирішувати свої проблеми.

Leave a Comment