fbpx
Політика

Губернатором Підмосков’я став Андрій Воробйов

За результатами обробки 95,92 % виборчих бюлетенів, перемогу на виборах губернатора Московської області здобув Андрій Воробйов – тимчасово виконуючий обов’язки голови регіону. Про результати голосування в Підмосков’ї доповів голова Московського обласного виборчого комітету Ірек Вільданов.

Друге місце на виборах губернатора Московської області з 7,7 % голосів зайняв кандидат від КПРФ Костянтин Черемисов. Замкнув трійку лідерів кандидат від партії «Яблуко», колишній депутат Державної думи Геннадій Гудков (4,41 %). Кандидат від ЛДПР Максим Шингаркін набрав 2,49 % голосів виборців  кандидат від партії «Патріоти Росії» Надія Корнєєва – 2,25 % , кандидат від «Справедливої ​​Росії» Олександр Романович – 1,81 %.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Андрій Воробйов виконував обов’язки губернатора Підмосков’я майже рік – з листопада 2012 року, після того, як глава Московської області Сергій Шойгу зайняв пост міністра оборони. З 2002 до 2003 року Андрій Воробйов представляв в Раді федерації Республіку Адигея, потім був призначений на пост заступника голови Держдуми.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Воробйов про свою перемогу і плани на майбутнє (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: