fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Ми повинні показати саме свою гру», – Заваров про матч з Англією

Тренер національної збірної України Олександр Заваров під час ефіру на телеканалі «Футбол» поділився своїми враженнями після матчу проти Сан-Марино, а також розповів про завтрашню гру з англійцями.

Якщо підвести підсумок після матчу з Сан-Марино, заявив Заваров, то вся команда пережила цю рекордну для збірної перемогу.

«Ніякої поважності і зазнайства немає. Всі хлопці перебувають в приємному очікуванні матчу з Англією», – додав тренер збірної.

Олександр Заваров висловив надію, що збірна України зіграє завтра якісно і результативно. Крім того, команда чудово вивчила збірну Англії, а Заваров особисто їздив дивитися завтрашнього суперника.

«Щось конкретного під збірну Англії ми не готуємо, нічого екстраординарного. Слава Богу, що всі хлопці живі- здорові. Сьогодні Руслан Ротань вже почав тренуватися із загальною групою», – підкреслив тренер.

Завтра стане відомо, чи зможе Ротань вийти на поле. Всі мікротравми і хвороби зараз відходять у збірної України на другий план, всі хлопці дуже хочуть зіграти.

«Збірна готова на 100 %. Англія – хороша команда, з якою можна і потрібно грати, і досягати результату», – стверджує Заваров.

Він нагадав, що у англійців матч з Молдовою не був яскравим – англійці «пішки» обіграли свого суперника. Однак, нагадав Олександр Заваров, завтра у англійців не буде такої підтримки, як на «Уемблі». Тренер збірної висловив сподівання, що завтра на НСК «Олімпійський» у національної збірної України підтримка буде не гірша, ніж у англійців у Лондоні.

«Найголовніше – це впевненість у собі, вона повинна бути. Нам нікого не варто боятися. Також важлива мотивація і дисципліна», – розповів тренер.

За його словами, команда ще раз подивиться поєдинок Англія-Молдова, потім у збірної невелике тренування в Києві. У день матчу в команди запланована прогулянка по Києву та індивідуальні бесіди з футболістами.

«З урахуванням деяких поправок на гру збірної Англії, ми повинні показати саме свою гру», – запевнив Олександр Заваров.

За матеріалами: ua -football.com

Читайте також: